Thursday, June 3, 2010

FIRMING CREAM


Saiz dan kontur yang lebih baik tanpa pembedahan, untuk mereka yang selalu menginginkan bentuk serta saiz payudara yang besar. Gabungan herba yang menjanjikan kepuasan tanpa sebarang luka, pembedahan plastik atau silikon ”. Walaupun bidang pembedahan plastik terus berkembang namun kaedah lain kerap di cadangkan kepada orang ramai. Kini gabungan herba terpilih diadun dalam minyak kelapa dara memberikan harapan yang menakjubkan bagi menambah saiz serta memperbaiki kontur payudara hanya dalam masa 6 minggu, dan adakalanya memperlihatkan perubahan segera pembesaran tisu kulit.

Patrician Mattos (2009), pengamal perubatan, telah melakukan beberapa testimoni klinikal keatas produk ekstrak Commiphora Mukul. Keputusan menunjukkan satu pergerakan yang unik dan pertambahbaikan dalam analisis. Produk ini tidak menukar saiz payudara secara kekal, tetapi merangsang sel lemak menghasilkan timbunan lemak sebanyak 2cm-4cm lebih daripada saiz biasa. Ia juga menggalakkan sel untuk mempelbagaikan saiz.

Sebagai produk yang berasaskan herba dari ‘alam semulajadi, ia boleh digunakan oleh wanita dari semua peringkat usia, kerana ia tidak bertindak memberi tindak balas hormon kepada kulit, tetapi ia mengumpulkan lemak. Walaubagaimanapun tindak balas adalah berbeza bergantung kepada tindakbalas tubuh badan seseorang.

Kesimpulannya ia adalah pilihan yang tepat bagi yang ingin mendapatkan kesan tanpa pembedahan.

Kesan Anti-kedut dan Kesan Anjal dengan Herba ajaib.
Penuaan kulit menyebabkan struktur kulit berubah. Pengurangan tisu adipos dan pengurangan percambahan komponen sel menyebabkan kulit menjadi semakin kendur. Commiphora Mukul Resin akan membantu dalam mengekalkan tona kulit dengan bertindak balas terhadap dua enzim yang terlibat dalam lipogenesis dan rantaian reaksi lipolisis.

Bahan-bahan aktif bermanfaat untuk:

Menegangkan payudara seperti botox

Mencerahkan tona warna dan menyegarkan payudara

Anti penuaan

Anti kedut

Menganjalkan

Kajian klnikal: pembesaran payudara

10 sukarelawan wanita, berusia 18-43 menggunakan krim yang mengandungi 1% Commiphoral Mukul Resin setiap hari. Saiz payudara diukur oleh ahli dermatologi selepas 4 dan 6 minggu rawatan. Keputusan individu pada minggu keenam menunjukkan peningkatan saiz dari 1cm-4cm, dengan purata keseluruhan 2cm.

Kesan‘ SEPERTI SILICON!'

Mekanisma fungsi Herba hebat Commiphoral Mukul

Bahan tersebut akan meresapi kulit dan menggalakkan penghasilan adipocytes pada kawasan payudara, meningkatkan lemak di bawah kulit. Dengan itu, ia dapat membesarkan saiz payudara. Penyerapan dalam kulit menghantar maklumat kepada bawah kulit serta menggalakkan peningkatan penghasilan lemak. ‘Kesan dapat dilihat setelah menggunakannya setiap hari selama 2 bulan’, kata Marcelo Bellini, ahli dermatologi dan Professor Perubatan Aesthetic Masyarakat Brazil.

Herba-herba lainnya
Manakala herba lain dalam rumusan Firming Cream Bioasli, buah Kigelia Africana,Opuntia Ficus-indica Stem dan Aloe Vera berfungsi serta memiliki kekuatan tersendiri bagi menghasilkan kesan-kesan berikut:-

Meremajakan bentuk tubuh

Membesarkan dan menegangkan payudara.

Menjadikan kulit lebih muda dan cantik terutama di kawasan payudara

Bertindak sebagai anti penuaan (pada bahagian yang dirawat)

Membantu perjalanan darah

Mengurangkan kedut dan masalah tahi lalat

Memelihara kulit, Anti-kanser payudara

Bahan-bahan:

Ekstrak Commiphora Mukul, Ekstrak Pueraria Mirifica, Ekstrak buah Kigelia Africana, Ekstrak Opuntia Ficus-indica Stem, Ekstrak Aloe Vera, Glycerine, Minyak Kelapa Dara Pewangi, Air R.O.

Arahan penggunaan:

Sapukan Firming Cream pada waktu pagi dan malam

Buat urutan secara bulatan (bahagian kanan sapuan mengikut pusingan jam, manakala bahagian kiri sapuan melawan pusingan jam)

Buat urutan perlahan dari bawah bahagian payudara arah ke atas, sehingga paras garisan leher.

Nota : Pengguna disarankan menggunakan produk selama sebulan pada waktu pagi dan malam (sebagai permulaan), dan sekali sehari untuk mengekalkan atau pemeliharaan. Produk ini diformulasikan secara khusus (tidak melekit) agar pengguna tidak perlu menunggu sebelum memakai pakaian.

No comments:

Post a Comment